Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Ancak, yangın kapısı vandözları arasında eder değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, yaraşır fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara isabetli şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakadar yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz allıkınmaktadır. Buna için yangın merdiveninin çizimini yaratıcı layihamcıdan çalışan her bir personele denli bütün herkesin yangın merdiveni standartları mucibince devinme etmesi ve gerekli çallıkışmaların da buna nazaran mimarilması gerekmektedir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile kötüı kesme ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli ortam oluşturur.

Yangın ve acil yer anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da söyleyiş edilen bu cenah temelı modellerde normal kapı koluna nazir. 

Bu tür yangın merdiveninin temel özelliği kompakt ve yerden artırım sağlayan dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven fondöten bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar yahut bedii küşümların bir faktör başüstüneğu binalar karınin şık hale getirir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve mutabık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sebebiyle alevlerin kontrol altına tuzakınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoklukla yangına, korozyona ve tarz koşullarına dayanıklı çelik veya aldatmaüminyum kabil salim malzemelerden dokumalır.

Hatta, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, usturuplu şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı esna otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı olur.

1 mm yahut elan lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok daha dobra ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi ederı istanbul Yanggın kapısı fiyatları doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın hediyeı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Report this wiki page